Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: S-FACTOR 2015Κυρίως κείμενο άρθρου: 

Την Τρίτη 23 Ιουνίου στον πολυχωρο WE (3ης Σεπτεμβρίου & Λαμπράκη) έρχεται μια μοναδική γιορτή για τη μουσική και τη διαφορετικότητα.

Το S-Factor  - Into Eurovision είναι ένα πρόγραμμα που πραγματοποιείται με τη συμμετοχή 6 ευρωπαϊκών χωρών και έχει στόχο την καταπολέμηση φαινομένων αποκλεισμού μέσω της χρήσης του βίντεο και της μουσικής. Εφτά ειδικά σχολεία από 6 ευρωπαϊκές χώρες δημιούργησαν μουσικά video clip με πρωταγωνιστές τα παιδιά των σχολείων. Όλα τα βίντεο έχουν ανέβει σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα ψηφοφορίας, όπου όλοι μπορούν να ψηφίοσυν για την ανάδειξη του καλύτερου.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε μια γιορτή σε κάθε χώρα. Στην Ελλάδα η γιορτή πραγματοποιείται την Τρίτη 23 Ιουνίου στον πολυχώρο WE. Στη γιορτή θα γίνει προβολή των βίντεο, ψηφοφορία από κριτές και το παρευρισκόμενο κοινό και μουσικά δρώμενα και ζωντανή σύνδεση με τα 6 ειδικά σχολεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα!

Μπορείτε να βρείτε τα βίντεο στο παρακάτω λινκ και να ψηφίσετε τα 3 αγαπημένα σας (χωρίς φυσικά να ψηφίσετε το ελληνικό video - Colourful Melody)

http://www.momentum-interactive.co.uk/

 

Οργάνωση:

Παιδιά Εν Δράσει

Αμυμώνη Θεσσαλονίκης

 

Φωτογράφοι Συλλόγου Συνδρόμου Down:

Καλπάκή Ρωξάνη

Καρατσαλιώτης Στέλιος


active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης